Aplikacijski inženjering
Većina poslovnih procesa u tvrtkama ne može se automatizirati isključivim korištenjem gotovih softverskih alata. Najveći učinak primjene informacijskih tehnologija ostvaruje se korištenjem aplikacija koje su izrađene "za jednog korisnika", odnosno po narudžbi. Takvim aplikacijama moguće je obuhvatiti sve specifičnosti poslovanja neke tvrtke, bez uvođenja promjena u načinu rada i navikama njezinih djelatnika.
Razvoj i održavanje poslovnih aplikacija Izrada i održavanje web stranica i servisa

Rast i razvitak poslovanja neodvojiv je od razvitka Vašeg informacijskog sustava. Zato, informatičko rješenje Vašeg poslovanja ne prepustite stihiji! Uvid u informacije vezane uz poslovanje nužan su dio tržišne kompetitivnostii. Brzina pristupa i dohvatljivost informacija danas predstavljaju glavnu prednost pred konkurencijom. Upravo ovo su značajke dobro projektiranog informacijskog sustava i softvera koji bi Vam trebao omogućiti jasan uvid u poslovanje Vaše tvrtke.

Microsoftove tehnologije koje koristimo u radu danas predstavljaju najmodernija i najbrža rješenja, široko prihvaćena od strane tržišta. Integracija naših aplikacija sa klasičnim uredskim alatima kao što su Word, Excel ili Access je potpuna. Time ni na koji način ne utječemo na dosadašnji rad Vaših korisnika, koji ionako rabe takve aplikacije u svakodnevnom poslovanju. Naša rješenja samo unapređuju i ubrzavaju protok informacija te menadžerima daju novu dimenziju u poslovnom odlučivanju i rukovođenju tvrtkom. Također, samim korisnicima omogućuju znatno lakši i brži način obavljanja svakodnevnih poslova.

Mi Vam ne namećemo nov način poslovanja, mi se prilagođavamo postojećoj strukturi poslovnih procesa, nastojeći ih pritom unaprijediti. Na takav način nastaje informacijski sustav po mjeri korisnika.

Predstavite svoju djelatnost na Internetu, poboljšajte poslovanje svoje tvrtke i omogućite bržu i jednostavniju komunikaciju sa Vašim komitentima i poslovnim partnerima.

Usluga koju svakodnevno koristite, World Wide Web, najpopularnija je Internet usluga. WWW nudi mogućnost multimedijalne prezentacije, integracije ostalih servisa (E-mail, FTP i sl.), brz pristup maksimumu informacija, sniženje troškova i brojne druge pogodnosti.

Ukoliko želite sebe, svoju djelatnost, tvrtku ili bilo koji drugi sadržaj ili informaciju uspješno predstaviti cijelom svijetu, tada je web stranica najlakši, najbrži i najjeftiniji način da to učinite. Imidž Vaše tvrtke najlakše ćete izgraditi na najdostupnijem mestu - Internetu.

Interaktivnost, ankete i upiti, narudžbe i reklamacije, on–line kupovanje, odvijanje ključnih poslovnih procesa preko weba, i kao kruna svega, povezivanje putem Interneta sa sa vlastitim kupcima, dobavljačima i ostalim partnerima u jednu kooperativno-kompetitivnu tržišnu strukturu, to je poslovna sadašnjost!

Neka Internet bude Vaš adut. Želite li održati korak sa suvremenom tehnologijom i biti dio svjetske mreže? Internet tim IT CENTER-a će Vam u tome pomoći!

Mapa weba | Uvjeti korištenja | Referentna lista | Kontakt
Svi prikazani datumi i vremena su UTC+1. © 2011. IT CENTER - Sva prava pridržana.