Sistemski inženjering

Imate li više od jednog računala u tvrtki, prirodno je da ih želite povezati u mrežu, osiguravajući tako bržu razmjenu dokumenata, razmjenu elektroničke pošte, zajedničko korištenje resursa (pisači, pristup Internetu ...). Uporabom poslužitelja dodatno olakšavate posao: svi dokumenti i podaci su na jednom mestu, olakšano je njihovo zaštitno spremanje (backup), sa jednog mjesta možete administrirati cijelu mrežu, sigurnost podataka je veća... I sve to radi ne samo u Vašoj zgradi, već može objediniti i sve vaše poslovnice u zemlji i inozemstvu.

Male računalne mreže relativno se jednostavno projektiraju i održavaju. Ali već kada broj računala prekorači brojku 5, mogu se pojaviti problemi kao što su zagušenja i usporen rad, prekidi, gubitak podataka i sl. Svakoj je ozbiljnoj tvrtki potreban robustan operativan sustav, koji neće dozvoliti da se neispravnost u nekom od procesa koji se paralelno odvijaju odrazi na ostale, sustav koji u isto vrijeme omogućava veliku sigurnost podataka od nedozvoljenog pristupa, lako povezivanje sa ostatkom mreže...

Zašto IT CENTER?

Instalacija, administracija i održavanje mrežnih operativnih sistema vrlo je odgovoran posao. Onaj koji ga obavlja mora imati duboko znanje o sustavu: moguće slabe točke, kako ih izbjeći, kako izvući maksimum performansi ..., te posebno važno - mora preuzeti odgovornost za rad sustava.

Zato je nužno da brigu o radu informacijskog sustava preuzmu profesionalci kojima je svakodnevni posao osigurati nesmetan, neprekidan i siguran rad mreže uz maksimalan moguć protok podataka kroz nju. Projektiranje IS-a i izrada projektne dokumentacije, strukturno kabliranje, instaliranje i puštanje u rad opreme, kao i održavanje sustava uhodani je posao IT Centera na kojem redovno radi više sistemskih analitičara i inženjera.

Posebno ističemo da je naš pristup infrastrukturnim projektima i operacijama uvijek vođen smjernicama Microsoft Solutions Frameworka!

Mapa weba | Uvjeti korištenja | Referentna lista | Kontakt
Svi prikazani datumi i vremena su UTC+1. © 2011. IT CENTER - Sva prava pridržana.