Edukacija Sistem integracija i ostale usluge

IT CENTER je osnovan 1990. godine i jedna je od vodećih kuća informatičkog obrazovanja u Hrvatskoj. Naše programe godišnje pohađa preko 5.000 polaznika. Ukupno do sada u IT CENTER-u je školovano više od 100.000 polaznika različitih programa.

Certifikacija korisnika ključ je uspjeha našeg poslovanja. Za nas je najvažnije kako se suvremeni informatički sustavi koriste. Podjednako smo orjentirani na krajnje korisnike i na IT profesionalce. Za potrebe tvrtki provodimo i sustavnu certifikaciju zaposlenika, kako bi zadovoljili njihova očekivanja i strateške ciljeve.

Naše dugogodišnje iskustvo garancija je kvalitete našeg rada. IT CENTER postao je 1995. g. prvi Microsoftov ovlašteni obrazovni centar u Hrvatskoj, i od tada sve svoje programe, verificirane od strane Ministarstva prosvjete, upisujemo u Radnu knjižicu.

Pored obrazovanja, IT Center se bavi i sistemskom podrškom, konzaltingom, prodajom softvera te razvojem klasičnih poslovnih i Internet aplikacija.

Kao tvrtka sa višegodišnjim iskustvom u pružanju usluga korporativnom tržištu, IT CENTER se specijalizirao za nuđenje gotovih rješenja po principu ključ u ruke.

Uslugom informatičkog konzaltinga, IT CENTER će obaviti temeljitu analizu postojećeg stanja i poslovnih potreba korisnika te ponuditi optimalna rješenja, savjetujući korisnike o boljem iskorištavanju postojeće infrastrukture, nabavi novog softvera i hardverske opreme te implementaciji gotovih ili razvoju prilagođenih aplikativnih rješenja. IT CENTER konzultanti su stručnjaci certificirani međunarodno priznatim certifikatima.

Mapa weba | Uvjeti korištenja | Referentna lista | Kontakt
Svi prikazani datumi i vremena su UTC+1. © 2011. IT CENTER - Sva prava pridržana.