Elektrokontakt
Tekst u pripremi. Molimo navratite kasnije.
GPR Amsterdam
IT CENTER je izgradio cjelokupno rješenje (Web i Office) za jednu od vodećih europskih kuća za praćenje i stvaranje indeksa na svjetskim burzama za nekretnine. Aplikacija se sastoji od kompleksnog sustava baza podataka te replikacije podataka iz Amsterdama u Zagreb na IT CENTER-ov Web server. Razvijen je i Web dio s sustavom naplate pristupa stranicama, on-line generiranjem grafikona na osnovu trenutnog stanja indeksa burze, mogućnošću postavljanja upita nad podacima u bazi itd.
Zagrebačka banka Marketing
IT CENTER je vodio projekt za razvoj i održavanje cjelokupnog informacijskog sustava Zagrebačke banke (odjel za marketing). Kompletna instalacija opreme, konfiguracija IS-a i softvera je napravljena od strane našeg tima.
CRPC Sarajevo
GRPC je međunarodna organizacija pod upravom Europske unije i vlade SAD. Od početka 1999. godine, IT CENTER je intenzivno uključen u projekte razvoja IS-a za ovu organizaciju (Internet, Intranet, Exchange Servers, Routers, SQL Databases, Replication, Proxy server, Security, Backup...). IT CENTER razvojni tim je izradio projekt za implementaciju IS-a ove organizacije te ga u potpunosti sproveo u djelo. IT CENTER je sudjelovao i u razvoju SQL baze podataka koja je ujedno i jedna od većih baza u ovom dijelu Europe.
Monitor
Monitor je jedan od najposjećenijih web sajtova u Hrvatskoj (više od 30.000 posjeta dnevno). IT CENTER web tim je uključen u razvoj pojedinih dijelova ovog site-a.
Zagrebačka pivovara
IT CENTER je razvio aplikaciju za praćenje servisiranja punionica, te aplikaciju za praćenje troškova marketinga i investicija Zagrebačke pivovare.


Siemens / Končar
IT CENTER je izradio softver za planiranje i praćenje troškova proizvodnje razvoja generatora i transformatora za Siemens / Končar konzorcij. Također, IT CENTER je izgradio i cjelokupno Intranet rješenje zajedno sa sustavom dohvaćanja svih potrebnih materijala (dokumentacija, pravilnici, ISO pravilnici i dokumenti itd) te interaktivnih aplikacija koje se koriste u svakodnevnom poslovanju tvrtke. Kompletno rješenje je razvijeno na web tehnologiji s mogućnošću pristupa s Interneta i Intraneta.
Dresdner Bank Croatia
IT CENTER razvojni tim je razvio kompletno web rješenje za hrvatsku podružnicu ove poznate međunarodne banke. Zanimljivost ovog rješenje je automatsko preuzimanje i ažuriranje tečajne liste na web stranicama banke.
Glencore
IT CENTER radi kontinuirano održavanje IS-a te pruža cjelokupnu sistemsku podršku za održavanje i razvoj IS-a GLENCORE-a.
Moderna vremena
IT CENTER je angažiran kao konzultantska kuća te pruža pomoć kod razvoja Web rješenja i održavanja naše najveće i najpoznatije on-line knjižare.
Nov@ TV
Tekst u pripremi. Molimo navratite kasnije.
Hotel Regent Esplanade Zagreb
Tekst u pripremi. Molimo navratite kasnije.
Hotel Palace Zagreb
Tekst u pripremi. Molimo navratite kasnije.
Ministarstvo kulture
Tekst u pripremi. Molimo navratite kasnije.
Mapa weba | Uvjeti korištenja | Referentna lista | Kontakt
Svi prikazani datumi i vremena su UTC+1. © 2011. IT CENTER - Sva prava pridržana.