Autorska prava

Sadržaj web stranica www.itcenter.hr ili elektroničke pošte IT CENTER – Novosti zaštićen je autorskim pravom koje pripada, ili je ustupljeno IT CENTER-u, a u vlasništvu je trećih osoba. IT CENTER također posjeduje autorsko pravo uređivanja, izbora i usklađivanja sadržaja ovih web stranica (elektroničke pošte).
Informacije trećih strana i linkovi na druge web stranice na Internetu, označene su na odgovarajući način uz upućivanje na pravo vlasništva trećih osoba kada smo smatrali da je to obvezno učiniti i gdje god je to bilo provedivo. Nad svim slikama i informacijama sadržanim na ovim web stranicama (elektroničkoj pošti) postoje autorska prava. Svi nazivi proizvoda tiskani velikim slovima ili označeni na drugi odgovarajući način su zaštićeni žigovi njihovih legitimnih vlasnika.
Svaka povreda autorskih prava, zlonamjerna ili slučajna, predstavlja ozbiljno kršenje uvjeta korištenja materijala s web stranica (elektroničke pošte) te će IT CENTER materijalno i krivično goniti takvog počinitelja.

Mapa weba | Uvjeti korištenja | Referentna lista | Kontakt
Svi prikazani datumi i vremena su UTC+1. © 2011. IT CENTER - Sva prava pridržana.