Točnost podataka

Ove web stranice (elektronička pošta) su sačinjene tako da daju općenite informacije o velikom rasponu tema, proizvoda i usluga vezanih uz informatiku. Svrha ovdje iznesenih informacija nije davanje savjeta ili uputa o korištenju pojedinih proizvoda kao niti promocija pojedinih proizvoda kao takvih. Ove web stranice (elektronička pošta) ne sadrže potpune informacije i sačinjene su kao dodatak, a ne kao zamjena za stručnost, vještinu, znanje i procjenu stručnjaka koji se brinu o objavljenom sadržaju niti kao preporuka za bilo koji određeni proizvod.

IT CENTER će poduzeti odgovarajuće napore kako bi informacije na ovim web stranicama bile točne i precizne, ali ne daje nikakva jamstva u pogledu njihove točnosti ili potpunosti. IT CENTER pridržava pravo bilo kakve izmjene sadržaja ovih web stranica (elektroničke pošte), u bilo koje vrijeme i iz bilo kojeg razloga, bez prethodne obavijesti te isključuje svoju odgovornost za moguće posljedice takvih izmjena.

Ove web stranice (elektronička pošta) sadržavaju informacije trećih strana i linkove na druge web stranice na Internetu nad kojima IT CENTER nema nikakvu kontrolu. IT CENTER ne daje nikakva jamstva u pogledu točnosti ili bilo koje druge karakteristike takvih informacija i ne preuzima nikakvu odgovornost za te informacije.

Mapa weba | Uvjeti korištenja | Referentna lista | Kontakt
Svi prikazani datumi i vremena su UTC+1. © 2011. IT CENTER - Sva prava pridržana.