Pratite nas

Tech

Aplikacija Rokkr za besplatno gledanje najboljih TV kanala

rokkr

U posljednje vrijeme sve je popularnija aplikacija Rokkr. Riječ je o aplikaciji uz pomoć koje možete besplatno gledati jako veliki broj svjetskih TV kanala. Može se preuzeti na Google Play Store servisu, instalirati na Android uređaje i pokrenuti kada god ste priključeni na internet. Napisat ćemo malo na temu ove aplikacije, da saznate: Što je Rokkr i kako možete gledati TV kanale besplatno?

Rokkr aplikacija može se koristiti za streaming Tv kanala na bilo koji pametni uređaj u nekoj mreži. Odličan je za gledanje serija, filmova ali i trenutnog TV sadržaja mnogih svjetskih TV kuća.

Što je točno Rokkr?

Aplikacija Rokkr se koristi za gledanje TV kanala mnogih svjetskih TV kuća. Pored toga, može se koristiti za gledanje drugih online sadržaja, a radi na platformama: Android, Windows, macOS i Linux distribucijama.

Slično kao i aplikacija Kodi, uz pomoć Rokkr možete gledati omiljeni TV sadržaj ali bez potrebe da instalirate dodatke ili da dodajete URL poveznice.

Jednom kada instalirate Rokkr možete gledati TV kanale na gotovo svakom uređaju koji podržava mrežnu konekciju. To znači da uz pomoć aplikacije Rokkr možete gledati filmove ili serije na vašem pametnom TV uređaju, na TV-Box uređaju ili nekom Androidu.

Kako se instalira Rokkr?

Aplikaciju ćete jednostavno instalirati ako pratite upute na službenoj Rokkr stranici. Sve što trebate je preuzeti Rokkr instalacijsku datoteku za OS na koji želite instalirati Rokkr i pokrenuti instalaciju.

Rokkr možete instalirati na TV-Box, pa čak i na Amazon Fire TV stik.

Instaliranje Rokkr na Android TV-Box

Pokrenite preglednik (Google Chrome ili Firefox) i otvorite poveznicu za preuzimanje Rokkr aplikacije.

  • Izaberite instalacijski paket za Android, potvrdite na OK i kliknite Download.
  • Nakon što je završeno preuzimanje datoteke, kliknite na Open, i nakon toga na Install.
  • Uspješno ste instalirali Rokkr na Android uređaj. Možete početi koristiti ovu aplikaciju.

Instaliranje Rokkr aplikacije na Windows, macOS i Linux sustave jako je slično. Razlika je samo u preuzimanju odgovarajuće instalacijske datoteke.

Uživajte u gledanju TV kanala koji vam inače nisu dostupni. Omiljeni sportski sadržaj sada je dostupan i vama. Nemojte propustiti film ili seriju koju želite gledati. Uz pomoć aplikacije Rokkr malo je stvari koje nećete moći pogledati.

Komentiraj

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Trenutno se čita