Pratite nas

Film

Besplatno skidanje filmova, legalno bez piratstva

besplatno skidanje filmova bez registracije

Legalno je legalno, što i mi podržavamo u svakom smislu. Ovom prilikom ćemo pokazati par načina za besplatno skidanje filmova, ali na legalan način. Besplatno skidanje filmova bez registracije i plaćanja. Dakle, u nastavku možete pročitati neke opcije za preuzimanje „Download“ filmova na vaše računalo, tablet ili smartphone.

Stranice za skidanje filmova nisu nužno ilegalne, stoga ćemo navesti neke popularne internet stranice za legalni download filmova i serija. Predstavljamo popis stranica za besplatno skidanje filmova, bez registracije.

Filmoljupci će uživati koristeći ove stranice. Pogledajmo koje su to, stranice za skidanje filmova.

Archive.org Featured Films kolekcija

Mnogi ne znaju, ali stranica archive.org pored ostalog nudi i zbirku filmova koje možete gledati legalno i besplatno. Potražite omiljene naslove u kategoriji Featured Films i uživajte u starim naslovima. Da, na ovoj stranici možete besplatno gledati stare filmove, svih žanrova. Pripazite, na stranici se mogu pronaći horor filmovi, nijemi, ali i filmovi za odrasle.

Crackle stranica sa filmovima

Druga stranica za legalno gledanje i skidanje filmova je Crackle.com. Moramo spomenuti da je ova stranica regionalno ograničena na SAD. To neće predstavljati problem onima koji se znaju služiti VPN konekcijom. Pročitajte što je VPN, i odlučite dali je Crackle stranica za vas, ili ćete potražiti filmove na drugom mjestu. Prije nego odustanete od stranice Crackle, trebate znati da se na njoj nalaze filmovi pod autorskim pravima kompanije Sony. Zbirka filmova je zaista zanimljiva, sa odličnim naslovima. Gotovo svi filmovi s autorskim pravima Sony se mogu pronaći na ovoj stranici. Svi koji žele gledati Seinfeld, Firefly i druge popularne serije svakako trebaju posjetiti stranicu Crackle.com.

YouTube filmovi

YouTube je daleko najpoznatija internet video platforma. Osim što se na YouTube dijeli razni video sadržaj, ova platforma ima u ponudi mnoge naslove koje možete besplatno pogledati. Filmovi i serije, sa posebnim autorskim pravima mogu se pronaći i besplatno pogledati. Potrebno je samo pronaći filmove koji su dostupni na YouTube te ih pokrenuti. Od nedavno YouTube servis nudi pretplatu, pa će tako korisnici koji se pretplate imati napredne opcije, neće ih se uznemiravati sa reklamama, te će imati pristup određenim filmskim naslovima. Spomenuli smo to u kontekstu besplatnog gledanja filmova, jer se pretplata ne odnosi isključivo na gledanje i preuzimanje filmova. To vam dođe kao neki bonus na pretplatu koju ste zakupili. Ako naslov koji tražite ipak nije dostupan za besplatno pregledavanje, YouTube nudi jednostavno plaćanje određenog filma ili TV serije.

MoviesFoundOnline besplatni filmovi

Internet stranica moviesfoundonline.com koja nudi besplatne filmove ima zanimljivu bazu filmova različitih žanrova. Na ovoj stranici možete besplatno gledati filmove, TV serije, stand up nastupe i drugi zanimljiv video sadržaj. Spomenut ćemo da sama stranica nema svoju vlastitu bazu filmova. Naime, administratori se trude na internetu pronaći besplatne filmove, TV serije i drugi sadržaj, te dati korisnicima poveznice prema video sadržaju. U slučaju da neki sadržaj krši autorska prava, on će se obrisati i neće biti dostupan putem ovog servisa.

Open Culture filmovi

Stranica za skidanje filmova, Open Culture, nudi zaista veliki izbor nagrađivanih filmova različitih žanrova. Možete gledati ili preuzeti više od 1,500 filmova koji su nagrađeni Oscarom. Tu su i western filmovi proslavljenog glumca John Wayne, ali na izbor imate komedije, drame, najbolje horor naslove i druge vrhunske filmske uratke.

PopcornFlix ponuda besplatnih filmova

Ovaj internet servis za gledanje besplatnih filmova na žalost ne radi u našoj regiji. Kako je to bio slučaj i kod Crackle servisa, koji smo spomenuli već, trebat ćete koristiti VPN. Ako se odlučite koristiti VPN, na raspolaganju ćete imati odlične naslove za gledanje kod kuće. Baza od više tisuća filmova nudi za svakoga po nešto. Možete uživati u filmskim klasicima, najboljim naslovima akcijskog žanra, odličnim dramama, komedijama i hororima. Osim filmova, u ponudi su odlični dokumentarci, pa da izdvojimo samo National Geographic serijale. Svakako zavirite u ponudu PopcornFlix servisa.

Par riječi za kraj

Spomenuli smo samo neke stranica sa kojih možete besplatno skidati filmove, s tim da je naglasak ipak bio na gledanje filmova online. Stranice nude dovoljan izbor filmskih naslova, tako da će svatko pronaći nešto za sebe. Ovo je odličan popis stranica da si pronađete naslove za večernje sate kod kuće. Filmove možete gledati besplatno, bez registracije ili plaćanja. Za neke servise, spomenuli smo to, trebate ipak imati VPN, jer nisu dostupni u našoj regiji. To nas ne čudi previše, jer su određeni servisi ograničeni na teritoriju SAD-a. Možda vas zanima i ovo: najbolje stranice za skidanje podnaslova.

Komentiraj

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Trenutno se čita