Pratite nas

Internet zarada

Online kupovina je budućnost (i sadašnjost) svakog od nas!

Online kupovina je budućnost (i sadašnjost) svakog od nas!

Online kupovina sve je popularniji način kupovine i sve više ulazi u naviku potrošača diljem svijeta. Online način kupovine, kao i većina online svijeta, najbolje funkcionira u razvijenijim zemljama. No, trend kupovine putem interneta sve je popularniji i u Hrvatskoj.

Strah od online kupovine

U Hrvatskoj koja, možemo reći, “kaska” za razvijenim zemljama u internet uslugama, online kupovina još uvijek nije dosegla razinu zapadnih zemlja. Brojni razlozi nas koče u razvoju internet usluga, a jedan od najvećih problema je nepovjerenje potrošača.

U samom početku online svijeta događao se jako veliki broj prevara. Zapravo, mi volio reći kako je prva generacija korisnika interneta – prevarena. No, na sreću, stvari su se u potpunosti promijenile!
Danas je puno lakše biti offline, nego online varalica. Razlog tome leži u recenzijama i ekstremno brzom širenju informacija. Ukoliko trgovac jednom nekoga prevari, vrlo brzo će se to prošiti društvenim mrežama, forumima i sličnim kanalima te mu slijedi vrlo brza “poslovna smrt”.

Nažalost, Hrvati još uvijek nisu u potpunosti pobijedili strah od online kupovine.

Online kupovina je sadašnjost

Priznajemo, strah od online kupovine je do prije 10ak godina bio vrlo opravdan. Događale su se razne prevare potrošača na ovaj i onaj način.

Vremena se mijenjanju, nešto ide na bolje, nešto na gore. Online kupovina je svakako stvar koja se svakodnevno mijenja – na bolje!

U Hrvatskoj postoji veliki broj kvalitetnih web trgovina na kojima se može obavljati sasvim sigurna i bezbrižna kupovina. Sve velike i ozbiljne firme su online i imaju svoje web trgovine, a taj trend sve više prate i mala (mikro) poduzeća.

Online kupovina na globalnim platformama

Osim hrvatskih web trgovina, svima nam je dostupna online kupovina na web platformama globalnih giganata kao što su ebay, amazon ili aliexpres.

Velika prednost kupovine na takvim platformama je povoljna cijena!

Prije nekoliko dana uhvatila me želja za igranjem video igrica, pa sam odmah krenuo u potragu za konzolama. Počeo sam istraživati

Komentiraj

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Trenutno se čita