Pratite nas

Igre i zabava

PSK aplikacija za brzo i jednostavno klađenje

PSK aplikacija

Klađenje je jedan od najčešćih hobija punoljetnih osoba danas pa stoga ne čudi da kladionice kreiraju nove načine kako bi bile dostupne svojim korisnicima, gdje god se oni nalazili. Jedna od takvih inovacija definitivno mora biti ona koju je kreirala Prva Sportska Kladionica, a radi se o njihovoj aplikaciji namijenjenoj za one koji žele brzo i jednostavno pristupiti sportskoj ponudi koristeći mobilni uređaj, tablet i slično. Pogledajmo stoga što PSK aplikacija nudi i koje sve značajke su kreirane kako bi se korisnicima pružilo najbolje moguće iskustvo igranja u pokretu.

Kompletna ponuda u džepu korisnika

Fascinantno je na trenutak pomisliti koliko je tehnologija napredovala zadnjih godina, posebice kada se prisjetimo načina na koji su ljubitelji klađenja ne tako davno morali uplaćivati svoje listiće. Jedini način za tako nešto bio je fizički otići u kladionicu te odabrati parove i uplatiti listić. Alternativa je bila koristiti teletekst na televizoru što je bilo zapravo najbliže onome što danas znamo kao klađenje online. Danas je priča sasvim drukčija. Iako igrači i dalje mogu na klasični način uplatiti svoj listić, mogu to učiniti putem računala na stranici kladionice, ali i uz aplikaciju koja je uspjela sažeti kompletnu sportsku ponudu kladionice na igračev dlan. Zanimljivo je stoga vidjeti što se nudi putem nje.

Što PSK aplikacija sve nudi?

PSK app svojim korisnicima nudi stotine tisuća sportskih događaja godišnje, a na toj istoj godišnjoj razini igrači mogu igrati na neki od oko 230 tisuća događaja uživo. Kroz samu aplikaciju moguće je čak i gledati prijenose nekih od najvećih sportskih događaja na svijetu, a kada to pretočimo u brojke, radi se o približno 27 tisuća sportskih prijenosa u jednoj kalendarskoj godini. Malo je reći da su ovi podaci fascinantni, posebice za ljubitelje klađenja kojima je sve ovo dostupno u sekundi.

Pametne značajke PSK aplikacije

PSK aplikacija za klađenje korisnicima će ponuditi i razne pametne značajke. Primjerice, igrači će moći izravno u ponudi gledati statistiku ekipa ili igrača na koje se žele kladiti. Kada se oklade, osim brojnih prijenosa uživo imat će mogućnost koristiti i live tracker događaja, odnosno grafiku koja detaljno prikazuje događaj. Svakako vrijedi istaknuti i takozvane push obavijesti koje će igračima slati notifikacije o stanju njihovih listića kao npr. jesu li bili dobitni ili gubitni. Ono što je uvijek intrigantno korisnicima ove aplikacije je činjenica da se ona konstantno nadograđuje tako da je uvijek zanimljivo istraživati koje su nove značajke implementirane i na koji način one pomažu igračima.

Dodatni razlozi zašto se igrači odlučuju za PSK aplikaciju

Iako je PSK aplikacija sama po sebi vrlo inovativno rješenje za ljubitelje sportskog klađenja i casino igara, te sa sobom nosi neke vrlo bitne značajke, postoje mnogi drugi razlozi zašto se igrači odlučuju koristiti je. Neki od njih svakako te tiču kvota koje pruža Prva Sportska Kladionica, ali i bonusa koji se mogu iskoristiti čak i putem aplikacije. Najpopularniji takav bonus je bonus dobrodošlice gdje igrači mogu dobiti 100% na prvu uplatu do čak 500 kuna. Također, za sve koji nisu pri računalu, a nemaju niti PSK aplikaciju, postoji mobilna verzija stranice koja će također ponuditi svu funkcionalnost kao verzija kreirana za stolna računala.

Komentiraj

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Trenutno se čita