Pratite nas

Igre i zabava

Top 4 najbolje aplikacije za sportsko klađenje

Sportsko klađenje je danas jedan izuzetno popularan hobi. Definitivno je glavni razlog tomu postala sama dostupnost i jednostavnost odigravanja sportskih listića. Kada se samo prisjetimo kako su igrači nekoć morali na tradicionalni način odlaskom do kladionice uplaćivati listiće koje su popunili na komadiću papira, jasno nam je koliko se sve promijenilo.

Iako se i danas na takav isti način u većini kladionica može odigrati na sportske događaje, igranje online je postalo najpopularniji način za uplatiti listić. Igrači tako mogu iz udobnosti svoga doma odigrati na što žele i to uz samo par klikova mišem. No, u zadnje vrijeme se otišlo i korak dalje. Naime, sve više kladionica odlučuje se uz svoju klasičnu online ponudu kreirati i onu namijenjenu za mobitele i tablete. Najbolji i najefikasniji način za to je kreiranjem svoje vlastite aplikacije koju korisnici mogu skinuti i instalirati na uređaj. Tako joj mogu pristupiti gdje god se nalazili, a sve što im je potrebno jest pristup Internetu. Kako bi kladionica mogla privući što više korisnika, ali i zadržati neke od onih starih, kreiranje aplikacije za klađenje je vrlo važan potez kada se osvrnemo na trenutno stanje na tržištu.

Pogledajmo stoga koje četiri mobilne aplikacije za klađenje su trenutno najbolje od onih koje su kreirale hrvatske kladionice i koje su neke od njihovih osnovnih karakteristika.

Supersport aplikacija – Sporti

Kladionica Supersport je svoju aplikaciju za mobilne uređaje nazvala Sporti, a one će često biti prvi rezultat pretrage pojmova kao e-klađenje Hrvatska. Ona se može instalirati na Android i iOS uređaje, a jednake je funkcionalnosti na oba. Značajke koje se mogu pronaći u njoj gotovo da su identične onima koje se nude na samoj stranici. Igrači tako mogu pomoću aplikacije uplaćivati i isplaćivati sredstva, postavljati klasične oklade i oklade uživo, provjeravati statistiku za sportske događaje i slično. Uz sportsko klađenje, igrači mogu uživati u igranju loto igara te virtuala, a ono što je možda i najprivlačnija značajka je da igrači mogu gledati video prijenose sportskih događaja koje bi mogli gledati i u verziji za računalo. 

PSK mobilna aplikacija

Mobilna aplikacija Prve Sportske Kladionice također se može instalirati i koristiti na uređajima koji koriste Android i iOS. Naravno, ona nudi sve jednake opcije klađenja koje se mogu pronaći i na stranici Prve Sportske Kladionice, ali i još mnogo drugih privlačnih značajki. Među njih svakako vrijedi ubrojati mogućnost pregleda raznih statistika i gledanje sportskih događaja uživo. Također, jedna vrlo privlačna značajka su i obavijesti o pogođenom ili promašenom listiću koje igrač može dobiti u obliku notifikacije čak i kada nije u aplikaciji. Tako će u svakom trenutku znati kada se njegov listić proknjiži.

Germania aplikacija

Germania je također kreirala svoju aplikaciju koja može doći u dvije verzije. Jedna je namijenjena za Android uređaje, dok druga služi iOS korisnicima. Baš kao i ranije spomenute aplikacije, Aplikacija Germaniasport kladionice nudi slične značajke koje uključuju klađenje i klađenje uživo, uplatu i isplatu sredstava, video prijenose utakmica i slično. Tu je i mogućnost uključivanja obavijesti o stanju listića koje uvijek dobro dođu kada igrači nemaju vremena pratiti sportske događaje na koje su prethodno igrali.

Favbet aplikacija

Favbet je još jedna u nizu kladionica koja prati trendove te je kreirala aplikacije za klađenje putem Androida i iOS-a. Međutim, može se reći da su one nešto jednostavnije od prethodno nabrojanih te nemaju jednaku količinu zanimljivih značajki. Iako će korisnici moći odraditi ono najvažnije, uplatu sportskih listića bez problema, ne bi se trebali nadati nekim od značajki koje smo istaknuli kod prethodnih aplikacija.

Komentiraj

Dodaj komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Trenutno se čita